Videobellen met Confrere

Voor het gebruik van Confrere hoeft u geen app of een ander programma te downloaden, omdat het in de browser wordt gebruikt. Confrere werkt op alle moderne browsers, zoals Chrome, Firefox, Safari, Internet Explorer en Microsoft en is eenvoudig in gebruik.

Het werkt als volgt:
U ontvangt een link via sms of e-mail. Deze link kunt u openen op uw smartphone, tablet of computer. Vervolgens wordt u gevraagd om uw naam en 06-nummer in te voeren en toegang te verlenen tot de microfoon en camera van uw smartphone, tablet of computer (dit duurt ongeveer 30 seconden). U wordt dan doorgestuurd naar een virtuele wachtkamer waar u wacht tot ik de verbinding tot stand breng.
Voor gebruik van uw smartphone is het belangrijk dat u een headset/ oortjes gebruikt vanwege de verstaanbaarheid (u kunt uw telefoon met dit programma namelijk niet op ‘speaker’ zetten).

Wanneer u gebeld wordt, is uw connectie beveiligd zodat het videogesprek voldoet aan de privacy-eisen van de gezondheidssector: videobellen via Confrere is veilig en end-to-end versleuteld, wat betekent dat niemand anders dan u en ik uw gesprek kan zien of horen. Ik heb een dataverwerkingsovereenkomst met Confrere afgesloten in overeenstemming met de behoeften van de gezondheidssector en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).